Sabrina Sombeek

heeft als rode draad in haar loopbaan search, selectie, arbeidsbemiddeling en consultancy.
Na het Gymnasium heeft zij de Hoge Hotelschool in Maastricht en vervolgens de studie Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid afgerond. Haar liefde voor Italië en met name het cultureel erfgoed van dit prachtige land, mede ingegeven door haar Italiaanse ‘roots’, waren de redenen voor een zijstapje richting Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

Zij is haar carrière gestart bij Vedior (nu Randstad), waar zij in diverse management en marketing functies actief is geweest. Haar interesse in arbeidsmarktvraagstukken en, op individueel niveau, de bemiddeling van de juiste persoon naar de juiste functie is hier opgewekt en heeft altijd centraal gestaan.

In 2000 was zij mede grondlegger van het gespecialiseerde search en selectiebureau voor HR professionals: Blaauw Sombeek & partners. Als directeur/eigenaar heeft zij het bureau uitgebouwd tot een vooraanstaande niche speler in het HR segment met een uitstekende reputatie in de markt. Zij heeft daarnaast altijd vol enthousiasme zelfstandig HR search en selectieprocedures uitgevoerd en succesvol afgerond.

Haar specialisatie ligt binnen het HR segment; vanuit een groot netwerk bemiddelt zij binnen Langwyck Consultants met name HR posities binnen uiteenlopende sectoren en organisaties in de profit en non profit sector.

Kernwoorden in haar aanpak zijn integriteit, persoonlijke aandacht en intrinsieke interesse in mens en organisatie; ingrediënten om te komen tot een optimale match tussen kandidaat en organisatie met een duurzaam karakter. Belangrijk hierbij zijn de aansluiting bij de strategie van de organisatie en de verbinding van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en samen werken aan resultaat.
Vanaf mei 2017 partner bij Langwyck Consultants.

Contact:
sombeek@langwyck.nl
M: +31 629 092 370