Rogier der Weduwen

Drs. Rogier der Weduwen (1966) studeerde Organisatiepsychologie en Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Het organisatie-adviesvak leerde hij bij Bakkenist Management Consultants. 

In zijn werkzaamheden lag de nadruk op de organisatiekundige kant, gecombineerd met zijn vermogen mensen en groepen te begeleiden om zelf veranderingen in hun organisatie te implementeren. 

Rogier heeft ervaring met het ontwerpen en invoeren van nieuwe structuren, zoals bijvoorbeeld ISO. Vanuit zijn vakgebied, de psychologie, heeft hij zich ontwikkeld tot executive coach en teamcoach. Tevens heeft hij ervaring opgedaan met executive search, recruitment en outplacement. Het is die laatste kant, het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling, waar zijn hart ligt. 

Rogier doet dit niet alleen met executives in organisaties, maar ook met kinderen. Hij werkt naast Langwyck Consultants tevens in Leusden bij The Safe Haven, een praktijk voor kinder- en jeugdbegeleiding. 

Vanwege zijn voorliefde te werken met hoogopgeleide professionals werkt Rogier samen met zijn collega's aan opdrachten in executive search, recruitment, coaching en teamcoaching. 

Rogier der Weduwen heeft vele projecten in diverse omgevingen succesvol afgerond en hij heeft ervaring bij dienstverleners in zowel de profit als non-profit sector. De automotive is eveneens een branche waar zijn passie en drive ligt.