Marieke C.J. Zuidema

werkte na haar eindexamen VWO een aantal jaren in commerciële en management functies in de commerciële dienstverlening.
Begin jaren ‘90 stapte ze over naar de KLM waar zij begon als stewardess en snel carrière maakte. Wat Marieke in haar rol als purser het meeste aansprak was de omgang met cabine-, cockpit- en grondpersoneel met als doel passagiers een aangename vlucht te bezorgen. 

Na 14 jaar bleek het lastig om deze internationale functie te blijven combineren met een jong gezin. Marieke besloot om haar carrière op de grond voort te zetten en kijkt terug op een prachtige tijd. In de operationele en managementfuncties die volgen blijven mensen centraal staan. Sinds 2007 is zij verbonden aan MCRS werving en selectie/detachering als officemanager en talentcoach. Daarnaast wordt zij oefentherapeut op neurologisch niveau voor kinderen met leer- en gedragsproblemen bij Chiropractie Kuipers in Zutphen.
In 2013 aanvaardt zij de functie van praktijkmanager. 

De jaren hierna combineert Marieke werken en studeren. In 2016 rondt ze succesvol de opleiding als NLP Master Coach af. Vanaf dat moment verzorgt ze samen met Marnix Westers executive coaching sessies voor Langwyck Consultants. 

“Mijn nieuwsgierigheid naar welke menselijke drijfveren onder gedrag zitten, sluiten aan op mijn studie en werk als NLP-coach. In gesprekken helpen Marnix Westers en ik coachees te reflecteren, breder te kijken en inzicht te geven in beperkende overtuigingen. Zien dat er daardoor meer leefruimte voor een coachee ontstaat en de beweging die daardoor op gang komt geven mij veel energie.”

Contact:
zuidema@langwyck.nl
M: +31 650 991 387