EXPERTISE GEBIEDEN

Wij geloven in vakmanschap en inhoudelijke kennis van zaken. Met die kennis zijn wij in staat ons een scherp beeld te vormen van het functieprofiel en de inbedding van die positie binnen een organisatie. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgever optimaal adviseren en ondersteunen bij de invulling van een vacature. Dit vraagt om een branche specifieke aanpak en focus. Langwyck Consultants stelt zich op als een partner in dit traject.

Door onze jarenlange ervaring binnen deze expertise gebieden beschikken wij over een omvangrijk netwerk, waardoor wij een garantie op een succesvolle invulling van een positie kunnen geven.

Primair richten wij ons op de volgende expertise gebieden:

Finance, Asset Management, Real Estate, Accountancy
Consultant/managing partner: Marnix Westers (+31 653 840 738) westers@langwyck.nl

HR & Change: HR directie posities, HR (project) management en specialismen zoals management development, organizational design en change management, talent management, compensation en benefits, senior HR business partner en HR analytics expert.
Consultant/partner: Sabrina Sombeek (+31 629 092 370) sombeek@langwyck.nl

‘Bijzondere functies’:
Door de jaren heen heeft Langwyck Consultants aangetoond succesvol te zijn bij de invulling van zeer specifieke of specialistische posities. Vacatures die zelden voorkomen omdat ze zo specifiek zijn en/of functies betreffen in organisaties met een bijzondere signatuur.

Een uitgebreid overzicht van relaties/referenties waarmee Langwyck een samenwerking heeft is op aanvraag beschikbaar.