LANGWYCK CAMPUS RECRUITMENT

Langwyck Campus Recruitment bemiddelt jonge financieel en technisch hoger opgeleiden naar aantrekkelijke startfuncties.
LCR is erop gericht om steeds de best mogelijke eerste stappen in een carrière te faciliteren. Daarbij brengt LCR de behoeftes van bedrijven in kaart, terwijl wordt geluisterd naar de ambities en wensen van de geselecteerde kandidaten.

Wij werken nauw samen met Langwyck Consultants, dat zich primair richt op het aantrekken van executive management, hoger management en commissarissen voor in Nederland gevestigde bedrijven en organisaties. Het is deze samenwerking die er voor zorgt dat Langwyck Campus Recruitment kan putten uit 19 jaar kennis en ervaring. Dit geldt zowel voor het proces van de rekrutering als voor het grote netwerk.

Consultant & Recruiter
Wat is jouw ambitie? Uit onderzoek blijkt dat veel studenten zich pas in de laatste fase van hun studie bezig gaan houden met carrièrevoorbereiding. Om te helpen in dit proces gaan wij systematisch te werk om erachter te komen wat nou het best bij de jonge professional past.

Doormiddel van een interview, aangevuld met een persoonlijkheidstest, krijgen wij een beeld van de kandidaat als persoon. Aan de hand hiervan stellen wij een rapport op dat samen met het C.V. een dossier zal vormen. Nadat wij het dossier met de kandidaat hebben doorgenomen en deze zich kan vinden in onze observaties gaan wij dit voor de kandidaat bij geschikte bedrijven presenteren.

Op deze manier blijft de kandidaat direct betrokken bij het zoekproces en kunnen wij een zo goed mogelijke startfunctie realiseren.

Waar kun je ons vinden?
Kijk voor meer informatie op: www.langwyckcampusrecruitment.nl
Informatie over LCR is ook te vinden op Facebook of LinkedIn.
Voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres info@langwyckcampusrecruitment.nl
Jos Berens | Chris Maliepaard | Christiaan Westers